Снимка БулфотоЗдравният министър коментира добрите новини за пандемията и отправи ясно

...
Снимка БулфотоЗдравният министър коментира добрите новини за пандемията и отправи ясно
Коментари Харесай

Кацаров: Опасността не е отминала, рискът ще намалее, ако се ваксинираме масово

Снимка Булфото

Здравният министър разяснява положителните вести за пандемията и насочи ясно обръщение към българския народ.  България е в зелената зона на картата на Европейски Съюз за положението на COVID-пандемията на континента, оповестиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

“Това се дължи от една страна на хората, които към този момент се имунизираха и по този начин основават преграда пред разпространяването на вируса и въпреки това на напъните на медиците от болничната, извънболничната и незабавната здравна помощ и чиновниците на администрацията, директно ангажирани в битката с COVID-19 “, съобщи здравният министър д-р Стойчо Кацаров.

Той акцентира, че това, че сме в зелената зона ни радва доста, само че не трябва да ни успокоява прекомерно. „ Опасността не е отминала и единственият метод да понижим риска е като се имунизираме всеобщо. Нека използваме летните месеци и да го създадем, с цел да можем да се върнем към естествения метод на работа “, прикани той, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР